Garantie en voorwaarden

Hier een korte beschrijving van de belangrijkste voorwaarden. Lees ze goed door, zodat je weet waar je aan toe bent bij het boeken van een reis, workshop of andere dienst.
Voor de volledige versie van onze reis- en cursusvoorwaarden, klik hier.
Voor de algemene voorwaarden voor online diensten door BartSiebelink_Academy klik hier

Betaling

Bij reizen: De aanbetaling dient binnen 2 weken na de factuurdatum overgemaakt te worden. De restantbetaling moet uiterlijk 6 weken voor vertrek zijn bijgeschreven. Deelname is pas definitief als er tijdig en volledig betaald is. Boek je binnen 8 weken voor vertrek, dan dien je de gehele reissom direct te betalen.
Bij workshops en andere diensten: De betaling wordt volledig voldaan bij boeking.

Reizen naar de startplaats van een reis of workshop, eventuele verlengingen etc zijn voor eigen kosten. Ze vallen daarom buiten onze voorwaarden en verantwoordelijkheid.

Annulering

Wil je annuleren, dan moet je ons schriftelijk of per e-mail op de hoogte stellen. De datum waarop je mail binnenkomt bepaalt de hoogte van de annuleringskosten die je verschuldigd bent:
Voor reizen geldt (geteld in doordeweekse dagen m.u.v. wettelijk erkende feestdagen):
– bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling;
– bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom;
– bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de vertrekdag: de volledige reissom.

Bij annulering van een workshop of andere dienst geldt:
– bij annulering tot de 28ste dag (exclusief) vóór de startdag: geen annuleringskosten, je krijgt de betaling volledig terug.
– bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) vóór de startdag: je betaling wordt omgezet in een tegoedbon.

Wijzigingen

Kan je zelf de reis niet maken, dan mag iemand anders in jouw plaats reizen. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden. Neem hierover even contact met ons op.

Verplichtingen en aansprakelijkheid

Omdat wij afhankelijk zijn van weer en andere natuurlijke elementen vragen wij van de reiziger flexibiliteit en ruimte voor alternatieven. Afwijkingen van het programma vinden altijd plaats in overleg met alle deelnemers, waarbij in redelijkheid de optie wordt gekozen die het grootste draagvlak geniet van de deelnemers.

Deelname aan de reizen geschiedt op eigen risico van de deelnemer. Houd dus je eigen veiligheid en die van je medereizigers altijd in de gaten. Wij raden je dringend aan om een geschikte reisverzekering af te sluiten. Je kunt ook overwegen om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die door of in verband met deelname aan de reis ontstaat, behalve als die ontstaat door opzet of grove schuld van onze zijde. Je bent zelf verantwoordelijk voor verlies of extra kosten veroorzaakt door vertraging of onderbreking in de reis naar de reisbestemming vanwege overmachtssituaties.

Let op: Wanneer je bij ons boekt, ga je akkoord met onze voorwaarden. Bovenstaande tekst is slechts een korte weergave. Voor de exacte en complete voorwaarden verwijzen we je naar onze reisvoorwaarden. Lees deze vóór boeking door, dan weet je waar je aan toe bent.